Ydelser

Begivenheder

Sport/bryllupper/koncerter/fester m.m.

 

Vi optager alle begivenheder fra luften. Det er alt fra større sports-arrangementer til bryllupper og havefester. Vi kan sågar tilbyde livestreaming i fullHD.*

Optagelserne fra begivenheden kan efter ønske redigeres, så materialet kan benyttes til fremvisning.

*Direkte videostreaming fra dronen til ekstern skærm kræver en lokation med 4G dataforbindelse. Videostreaming foregår i FullHD 1080p 60fps.

 

Præsentationer til privat & erhverv

Ejendomme/kulturelle bygninger/konstruktioner

 

Dronefoto er nemt, tidsbesparende og salgsbart til præsentation af din ejendom. Få professionelle billeder på en ny og spændende måde. Vi tilbyder en flot redigering med underlægningsmusik og tekst efter ønske.

Droners tilbyder præsentationsmateriale til eksempelvis kommercielt brug på hjemmesider, TV eller anden markedsføring. Alt materiale redigeres som ønsket.

 

 

Inspektion

Vindmøller/vandtårne/tage/forsikringsskader/opmålinger etc.

 

Droners kan foretage inspektioner af stort set alt, både indendørs og udendørs. Vi filmer og fotograferer, hvorefter alt data bearbejdes og analyseres. Vi kan i de fleste tilfælde udføre opmålingsarbejde af objekters størrelse, dette kan være nyttig viden i forbindelse med forsikringsskader.

 

 

 

Registreringer

Bevoksninger/bjørneklo/tilvækst

 

Vi har i Droners uddannelse inden for skov og landskab. Som nogen af de eneste i landet, specialiserer vi os i rådgivning af grønne arealer. Eksempelvis kan vi med brug af nærinfrarødt lys opfange specifikke plantearter som bjørneklo og komme med råd og vejledning til bekæmpelse af disse. Ud over registrering kan vi lave tilvækstmålinger på skovarealer ved hjælp af præcise højdemodeller fra dronen.

 

 

 

 

3D-modeller / Volumenberegning

Projektmodeller/planlægning

 

3D-modeller giver et hav af virtuelle muligheder når eksempelvis beslutningstagere, indbyggere og udviklere ønsker et tiltag i forbindelse med udvikling af byprojekter.

Vi kan levere høj teksturerede 3D modeller ved brug af specifik software udviklet til vores drone. Det kan være brugbart ved volumenberegning, hvor vi kan give en meget præcis beregning på eksempelvis grusbunker, jordhøje etc.

 

 

 

 

 

Privat luftfoto og video

Sommerhuse, fødselsdage m.m

 

Få taget det billede du ønsker, eksempelvis et pragtfuldt billede af sommerhuset. Vi kommer ud og tager det perfekte billede, fra alle vinkler hvorefter du kan få lov at udvælge det ønskede billede.

 

 

 

 

Bramstræde 3000 Helsingør & Egebovej 2800 Kongens Lyngby Tlf: 2396 3969 kontakt@droners.dk © 2016 DRONERS I/S